POSLOVNE PRIGODE

Poslovne prigode mogu biti razne – team building, sastanak / edukacija, domjenak, TV snimanja / fotografiranja i slično. Ako ste u potrazi za idealnom lokacijom za takve poslovne prigode u Zagrebu, a opet želite nešto posebno i drugačije, onda ste na pravome mjestu. U ponudi imamo najam privatnog prostora u prekasnoj prirodi, sa rustikalnim šarmom koji će oduševiti sve posjetitelje. Radi se o potpuno opremljenom prostoru, stoga jednostavno okupite kolege, suradnike i poslovne partnere, pobrinite se sami za hranu i piće po želji, jer sve drugo je ovdje spremno! 🙂

TEAM BUILDING U ZAGREBU

Sve je više poslodavaca koji uviđaju da su za uspjeh jedne firme važni i dobri međuljudski odnosi, osjećaj sinergije i sveukupnog zadovoljstva radnim okruženjem. A nema bolje prilike za upoznavanje kolega i suradnika od neformalnog druženja na team buildingu. Iako se čini da je uvijek dobro vrijeme za dobar team building, kroz praksu se pokazalo da je najveći interes tijekom proljeća i ljeta, kada svi žele prirodu i druženje uz roštilj. Od svih navedenih vrsta poslovnih prigoda, team building je po broju najučestaliji oblik druženja i okupljanja u našim prostorima.

POSLOVNI SASTANAK / EDUKACIJA U ZAGREBU

Tijekom proteklih godina, brojne firme su zamijenile urede i konferencijske dvorane tako što su poslovni sastanak / edukaciju locirali na našu zelenu oazu u prirodi, daleko od gradske gužve, a opet lako dostupno od centra grada. Ponijeli su svu potrebnu opremu – laptope, projektore, materijale i drugo, te na jednome mjestu spojili formalno i neformalno. Odradili su poslovni sastanak / edukaciju, a zatim se opustili u prirodi, uz prekrasan pogled na šumu i grad. Još jedna prilika za zbližavanje i unaprjeđenje poslovnih odnosa sa suradnicima i poslovnim partnerima!

DOMJENAK U ZAGREBU

Domjenak je također izrazito popularan za jačanje postojećih i uspostavljanje novih veza u poslovnom svijetu. Opuštena razmjena mišljenja i iskustava može dovesti do novih poslovnih prilika. Održavaju se tijekom cijele godine i to, na primjer, zbog proslave rođendana firme, otvaranja novih poslovnica ili ostvarenja drugih poslovnih uspjeha. Ipak, prva asocijacija na riječ „domjenak“ uvijek je nekako prosinac i sveopće blagdansko raspoloženje, vjerojatno zato što ih je u to vrijeme najviše. Godina se bliži kraju, a ako je bila uspješna, to je samo razlog više za nezaboravni domjenak na jedinstvenoj lokaciji u Zagrebu. Tijekom hladnijih dana, glavnu ulogu preuzima naš najveći zatvoreni prostor – Dedina konoba, koju krajem svake godine dekoriramo u adventskom duhu božićnih ukrasa i lampica. Dedina kućica dobiva jednaki tretman, no budući da je u unutarnjem dijelu manja, tijekom hladnijih dana je idealna za manja druženja i okupljanja.

TV SNIMANJE / FOTOGRAFIRANJE U ZAGREBU

Čitavo imanje obiluje odličnim kadrovima (kako interijera Dedine konobe i Dedine kućice, tako i popratnog eksterijera), stoga je idealna destinacija za manja TV snimanja i fotografiranja. Nalazi se uz Park prirode Medvednica, a osim šume i zelenila koji se pod time podrazumijevaju, ovdje su na stotine različitih vrsta biljaka, drveća i cvijeća, te detalji koji stavljaju točku na „i“ za vrhunske video i foto materijale. Najpopularniji kadrovi za snimanje / slikanje i dalje su oni iz Dedine sjenice, s neprocjenjivim pogledom na grad te oni iz Dedine kućice, s umirujućim pogledom na šumu (vidi odrađena TV snimanja). Pored navedenog, treba naglasiti praktičnost lokacije s logističke strane – u Zagrebu je, relativno blizu centra grada, pa se ne gubi puno vremena na transport (dolazak-odlazak), posebno imajući u vidu da transport često ne uključuje samo TV osoblje, nego i vanjske suradnike, goste iznenađenja, puno opreme, proizvode sponzora itd.

Dakle, poslovne prigode mogu biti razne, no neovisno o tome što organizirate, najam prostora u prirodi može biti odličan način da taj događaj učinite nezaboravnim. Pogledajte našu ponudu i slobodno se javite za detalje. U terminima u tjednu (od ponedjeljka do četvrtka) možemo se lakše prilagoditi. 🙂