O kućici

🔴 O DEDINOJ KUĆICI

Dedina kućica i Dedina sjenica naša su dva objekta namijenjena za iznajmljivanje, a ovdje možete pronaći sve važnije informacije o Dedinoj kućici.

🔴 UKRATKO

Dedina kućica je prekrasna planinska kućica stvorena za sve one koji traže nešto posebno i autentično. Rezultat je neizmjerne ljubavi i pažnje, kao i vremena koje je uloženo da bi svaki detalj bio na svome mjestu. Izvorno je izgrađena davnih 50-ih godina prošlog stoljeća i to od prirodnog kamena iz našeg vlastitog kamenoloma. S obzirom da je svaki takav komad ručno vađen i ručno klesan, cijela ova kućica je svojevrstan unikat. Tijekom 2017. i 2018. godine, u potpunosti je renovirana i uređena u rustikalnom stilu, pri čemu je poseban naglasak stavljen na sve one pojedinosti koje je čine upravo drugačijom i nesvakidašnjom. Zahvaljujući tome, danas ima ono nešto i priča svoju priču kojom vraća nas kroz vrijeme.

🔴 LOKACIJA

Dedina kućica se nalazi u Zagrebu (kvart Borčec), na adresi Teškovec 69, oko 15-20 minuta vožnje od centra grada. Smještena je na 400 metara nadmorske visine, u miru i tišini, šumi i zelenilu, neposredno uz granicu Parka prirode Medvednica, a ističe se lijepim pogledom na zapadni dio grada.

🔴 NAMJENA

Dedina kućica je prvenstveno namijenjena za druženje. Idealna je za sve vrste proslava i okupljanja kao što su dječji rođendani, krštenja, prve pričesti, krizme, godišnjice, promocije, ali i za sve popularniji team building. Osim toga, idealna je za druženja s obitelji i prijateljima i onda kad za to ne postoji neki poseban razlog, već jednostavno poželite uživati u ovom jedinstvenom ambijentu, u društvu ljudi do kojih Vam je stalo.

🔴 SADRŽAJ

Dedina kućica se sastoji od ukupno četiri prostorije i to: 1) kuhinjice s blagovaonicom, 2) dnevnog boravka, 3) spavaće sobe te 4) kupaonice s WC-om.

Za vrijeme boravka u Dedinoj kućici, na raspolaganju će Vam stajati i njezin popratni sadržaj, od kojeg prvenstveno ističemo sljedeće:
– ograđeno dvorište
– parking
– struja
– voda
– frižider
– kuhinja sa sudoperom i 2 štednjaka
– kuhalo za vodu
– kompletan pribor za jelo i piće
– papirnati ubrus
– krpa i pregača
– osnovno posuđe (tavica, đezvica i sl.)
– perilica za suđe
– peć na drva sa pripremljenim drvima
– jastuci, popluni i posteljina
– ručnici
– klima uređaj
– roštilj sa pripremljenim drvima
– rešetka za pečenje
– pribor za pečenje
– velika livada za igru i rekreaciju itd.

🔴 KAPACITET

Dedina kućica može zaprimiti maksimalno 12 odraslih, od kojih maksimalno 4 može i prespavati. Naime, u dnevnom boravku se nalazi stol za kojim istovremeno može sjediti do 12 odraslih, a u spavaćoj sobi se nalaze dva osnovna i dva dodatna ležaja (2+2) koji se mogu brzo i jednostavno rasporediti, sve u skladu s Vašim željama i potrebama.

Tijekom proljetnog i ljetnog perioda, Dedina kućica u sklopu svog dvorišta može zaprimiti i nešto veći broj gostiju, s obzirom da smo ondje smjestili masivni stol, dimenzija 4 x 1 m, za kojim istovremeno može sjediti do 24 odraslih. Ako su tu još i klinci, za njih uvijek možemo osigurati još i dodatni stol sa klupama, kao i mini dječje stolove i stolice. Dakle, ova varijanta sa dvorištem je idealna za sve koji planiraju boravak na otvorenom po lijepom vremenu.

🔴 RASPOLOŽIVOST

Dedina kućica Vam je na raspolaganju od 13:00h pa do idućeg jutra u 10:00h. Dakle, sveukupno 21h.

🔴 NAJAMNINA

Najamnina ponedjeljkom, utorkom, srijedom i četvrtkom iznosi 1.300,00 kn, dok petkom, subotom, nedjeljom i praznikom iznosi 1.600,00 kn.

🔴 REZERVACIJA

U svrhu provjere slobodnih termina, kontaktirati nas možete:
a) putem mobitela: 091 8863 700 (Christian),
b) putem e-maila: dedina.kucica@gmail.com ili
c) putem inboxa.

Nakon odabira slobodnog termina, šaljemo Vam ponudu.

Za rezervaciju je potrebno uplatiti akontaciju u iznosu od 500,00 kn, u roku od 48 sati od primitka naše ponude. Preostali iznos najamnine potrebno uplatiti najkasnije do početka iznajmljivanja.

#dedinakucica